top of page

SPORTCONTRAINER BIMS

Bijgewerkt: 16 dec 2020

In samenwerking met K-Zone Sports en Stadsdeel Zuidoost heeft Stichting SES een nieuwe sportplatform gelanceerd genaamd; Sportcontrainer Bims

Sportcontrainer Bims staat voor sporten voor en door de buurt. SES en K-Zone Sports beheren in opdracht van het stadsdeel Zuidoost de 4 Sportcontrainers en 2 funboxen die verspreid staan over Venserpolder, Gaasperdam, H-Buurt en de G-Buurt.

 

Buiten sporten word veel populairder in Zuidoost, een gezonde leefstijl word een streven.

 

 

WAT ZIJN FUNBOX + SPORTCONTRAINER

Funbox en Sportcontrainer zijn een sport- en spelmaterialenboxen voor en van de buurt. Een ontmoetingsplek met een programma dat wordt beheerd door de gebruikers zelf, met een beetje hulp van gemeente en lokale ondernemers als SES en K-Zone.

 

INHOUD

De Sportcontrainers Bims zijn gevuld met een assortiment aan toffe sport- en spelmaterialen voor jong en oud verzorgd door Decathlon Arena. Wat zit er in? Van goaltjes tot boksballen, van gewichten tot hesjes, hoepels, ballen en rackets. De inhoud is in overleg samengesteld aan de hand van de behoefte van de buurt. We hebben gekeken naar welke gebruikersgroepen er zijn, en met wat voor materiaal zij het meeste uit hun sportieve activiteiten kunnen halen. DOEL

Sportcontrainer Bims is een gezondheids/participatietool dat bewoners faciliteert en stimuleert om meer te bewegen, te sporten en samen te spelen. Het doel is:

 

1. Het instrueren van bestaande bruikleennemers

2. Selecteren en instrueren van toekomstige bruikleennemers

3. Coördineren van sport & spel activiteiten rondom Sportcontrainer Bims

 

Het is echt voor de buurt, door de buurt.

 

 

Get Inspired

Zowel amateur sporters als echte professionals en groepen van personal trainers maken gebruik van Sportcontrainer Bims. Jong en oud! Heel Zuidoost sport!

Fb banner Sportcontrainer.png
Sportcontrainer official logo.png
bottom of page